Bistro Hotel Dukat

01 Hotel Dukat Gura Humorlui

Bistro

Sa iei masa intr-un bistro este mereu o optiune eficienta si rentabila pentru o intalnire de afaceri, o intrunire de familie sau cu prietenii. Bistroul Hotelului Dukat va ofera acel mediu confortabil si, totodata, intim, in care puteti purta o conversatie semnificativa, sa aveti o intalnire productiva, sau pur si simplu, sa socializati.

Telefon rezervari

0372 887 770

Atmosfera este relaxata, insa serviciile noastre sunt la fel de prompte, acest lucru putand fi util in special daca aveti un program strans sau trebuie sa va intoarceti rapid la munca. Meniul nostru este diversificat, cu o gama de preparate culinare proaspete si reconfortante, care se pot pregati mult mai rapid decat v-ati astepta, insa fara a sacrifica calitatea sau gustul. Personalul nostru prietenos este gata sa va ajute sa alegeti felul de mancare perfect sau sa il combinati cu bautura potrivita. Indiferent daca aveti chef de un cocktail racoritor sau de un pahar de vin, avem un meniu extins de bauturi din care puteti sa alegeti.
Asadar, fie ca doriti o gustare rapida in timpul pauzei de pranz sau cautati un loc confortabil pentru a savura cina pe indelete, veniti sa ne vizitati si veti aprecia excelenta meniului si serviciilor noastre.
Capacitate bistro: 35 locuri

03 Hotel Dukat Gura Humorului

Atractii turistice

03 Hotel Dukat | Cazare Bucovina

Oferta cazare

Hotel
Dukat
Adresa

Str. Avram Iancu Nr.6
Gura Humorului - Romania