Conferinte & Evenimente corporate

Sala noastra de conferinte este o alegere excelenta pentru gazduirea evenimentelor profesionale de toate tipurile, organizate la nivel local, national sau international. Acestea pot fi organizate timp de cateva ore, o zi sau mai multe zile, in functie de agenda organizatiei dumneavoastra.
Fie ca este vorba despre prelegeri, ateliere de lucru, seminarii sau discutii la mese rotunde, spatiul pe care vi-l punem la dispozitie este cadrul potrivit pentru schimbul de informatii, crearea relatiilor si stabilirea noilor conexiuni.Teambuilding-uri

Sala noastra de conferinte este ideala pentru gazduirea de teambuilding-uri indoor si reunirea membrilor companiei dumneavoastra cu scopul de a imbunatati colaborarea, comunicarea si capacitatea de a lucra impreuna in mod eficient. Fie ca v-ati gandit la jocuri de rol sau exercitii care necesita ca membrii echipei sa lucreze impreuna pentru a atinge un obiectiv comun, aceste evenimente pot fi organizate ca actiuni unice sau parte a unui program mai amplu de team-building, in functie de nevoile organizatiei.
Va sustinem in demersul de a construi o echipa puternica.Evenimente private

Daca aveti nevoie de un spatiu adecvat pentru un eveniment de natura sociala, sala noastra de restaurant este pregatita sa va primeasca. Un botez, o zi de nastere, o cununie, sau chir o nunta restransa. Aranjamentul la mese rotunde, misenplace-ul elegant pentru evenimente, meniurile personalizate, sunt alegerea perfecta ca evenimentul dumneavoastra sa fie organizat la noi.