Restaurant Hotel Dukat

01 Hotel Dukat Gura Humorlui

Restaurant

Fie ca sunteti in trecere prin Gura Humorului sau sunteti oaspeti ai hotelului nostru, fie ca este vorba despre un dineu de afaceri, o ocazie speciala, o aniversare de familie sau o iesire romantica, o masa delicioasa la un hotel de 4 stele va fi garantat o optiune sofisticata. Restaurantul pune la dispozitia oaspetilor 84 locuri (inclusiv pe terasa acoeprit).
Ambianta restaurantului este placuta, decorul elegant, cu mobilier si scaune confortabile, iar serviciile personalului sunt prompte si atente, astfel incat experienta dumneavoastra sa fie una memorabila.

Telefon rezervari

0372 887 770

Rafinamentul culinar este cuvantul cheie ce defineste restaurantul Hotelului Dukat. Va oferim un meniu à la carte, cu o gama larga de optiuni pentru fiecare fel, inclusiv aperitive, antreuri sau deserturi. Meniul international cuprinde atat mancaruri clasice, cat si contemporane, toate fiind preparate cu ingrediente de inalta calitate si servite cu o maxima atentie la detalii. Nu lipsesc nici preparatele din bucataria locala care sunt elementul de interes al oricarui oaspete care viziteaza Bucovina. Pentru a completa pranzul sau cina dumneavoastra, restaurantul va pune la dispozitie o lista extinsa de vinuri sau cocktailuri.
Restaurantul, barul, bistro-ul si terasa acoperita, va asteapta de asemenea sa intrati in universul nostru primitor, pentru a va putea remonta alaturi de colegii de birou, partenerii de afaceri, prieteni sau familie. Meniul este diversificat, cu optiuni pentru cele mai diferite gusturi. Va punem la dispozitie si alte facilitati suplimentare, cum ar fi meniurile pentru copii sau scaunele inalte, precum si un ritm de servire adaptabil, care sa va permita conversatia si bucuria reciproca a companiei in care va aflati.
Va asteptam cu placere sa ne treceti pragul, oricand aveti nevoie de un cadru deosebit pentru evenimentele dumneavoastra importante.

03 Hotel Dukat Gura Humorului

Atractii turistice

03 Hotel Dukat | Cazare Bucovina

Oferta cazare

Hotel
Dukat
Adresa

Str. Avram Iancu Nr.6
Gura Humorului - Romania