Spa - Hotel Dukat
Gura Humorului

01 Hotel Dukat

Facilitati: Jacuzzi, Sauna & Masaj

Pe langa faptul ca Hotelul Dukat este amplasat in frumoasa statiune bucovineana Gura Humorului, o experienta de cazare luxoasa se va baza si pe facilitatile pe care vi le punem la dispozitie. Serviciile si facilitatile oferite sunt menite sa raspunda nevoilor oaspetilor de toate varstele si mediile, de la familii aflate in vacanta, cupluri intr-o escapada de weekend, pana la oameni de afaceri cu un program intens.
Ambianta zonelor comune ale hotelului este linistitoare si primitoare, designul modern si elegant, amenajarea este facuta cu mult bun gust, iar zonele de relaxare promoveaza relaxarea si confortul. Toate facilitatile intr-un singur loc. Va bucurati de serviciile noastre de cazare de patru stele, de un restaurant cu meniu a la carte, o terasa acoperita, un bar si un bistro chic, dar si de alte optiuni pentru petrecerea timpului liber.

Telefon Rezervari

0372 887 770

02 SPA - Hotel Dukat Gura Huimorulu

Sauna, Jacuzzi & Masaj

Sauna va poate ajuta sa va relaxati si sa va eliberati de stres dupa o zi lunga in care ati avut diverse activitati sau ati explorat imprejurimile. Va invitam sa experimentati beneficiile saunei din hotelul nostru, locul perfect pentru relaxare si detoxifiere. Datorita caldurii si umiditatii sale, sauna va va imbunatati circulația si va contribui la un somn mai bun. Indiferent daca sunteti cazați la noi in interes de serviciu sau sunteti in concediu cu cei dragi, o sesiune in sauna va fi modalitatea perfecta de a va reincarca bateriile.

Daca va este dor de senzatia de rasfat, va invitam la jacuzzi, o optiune excelenta de a lua o pauza la finalul unei zile pline. Veti simti cu siguranta un sentiment de relaxare deplina si calm. Mai mult, efectul de masaj al jeturilor de apa calda pot ajuta la calmarea muschilor inflamati si la usurarea tensiunii, conferindu-va o stare generala de bine, atat fizic, cat si psihic. O zi ideala include relaxarea la jacuzzi.

Din momentul in care veti trece pragul salonului nostru de masaj, veti patrunde in universul relaxarii. Atmosfera linistitoare, iluminare discreta, muzica ambientala in surdina, salonul nostru de masaj este locul perfect pentru a va detensiona. Tratamentele de masaj sunt concepute pentru a satisface preferintele dumneavoastra specifice: calmarea muschilor obositi, reducerea tensiunii musculare, sau, pur si simplu, doar pentru relaxarea trupului. Terapeutul nostru cu experienta va folosi numai uleiuri si lotiuni de cea mai inalta calitate, pentru a va asigura ca la final, va veti simti complet revigorat.

03 Hotel Dukat Gura Humorului

Facilitati

Hotel
Dukat
Adresa

Str. Avram Iancu Nr.6
Gura Humorului - Romania