Hotel Dukat Gura Humorului

Termeni si conditii
hoteldukat.ro

01. Definitii

Termenii si conditiile generale prevazute in continuare se vor aplica tuturor vanzarilor de bunuri de catre Hotel Dukat si partenerii sai, prin intermediul magazinului virtual www.hoteldukat.ro catre Cumparator si pot fi modificate oricand de catre Hotel Dukat fara notificare prealabila.
Astfel, urmatorii termeni vor insemna:

Cumparator – persoana fizica / persoana juridica sau alta entitate juridica ce emite o Comanda.
Furnizor – Hotel Dukat, cu denumirea comerciala CAR Estate SRL, avand sediul social in Sf. Gavril nr. 4, Gura Humorului, Suceava, Romania, CUI RO41164264, nr. de inregistrare la Registrul Comertului J33/1090/2019.
Bunuri – orice produs, inclusiv documentele si serviciile mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Furnizor - Cumparatorului.
Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Furnizor si Cumparator, prin care Furnizorul este de acord sa livreze Bunurile/Serviciile si Cumparatorul este de acord sa primeasca aceste Bunuri/Servicii si sa faca plata acestora.
Contract – o Comanda confirmata de catre Vanzator.
Drepturi de Proprietate Intelectuala – toate drepturile imateriale cum ar fi know-how, dreptul de autor si drepturi in natura de autor, drepturile de baza de date, drepturi de proiectare, drepturi de model, patente, marci inregistrate si inregistrari ale numelor de domenii pentru oricare din cele de mai sus.
Site – domeniul www.hoteldukat.ro si subdomeniile acestuia.

02. Documente contractuale

Prin lansarea unei Comenzi electronice pe site-ul www.hoteldukat.ro, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (e-mail, telefon) prin care Furnizorul isi deruleaza operatiunile. Comanda va fi compusa din urmatoarele documente: Comanda (impreuna cu mentiunile clare asupra datelor de livrare si facturare) si conditiile sale specifice.
Termeni si conditii
Daca Furnizorul confirma Comanda, acest lucru implica o acceptare completa a termenilor Comenzii. Acceptarea Comenzii de catre Furnizorse considera finalizata atunci cand exista o confirmare electronica (e-mail) din partea Furnizorului catre Cumparator, fara a necesita o confirmare de primire din partea acestuia. Furnizorul nu considera in nici un moment o comanda neconfirmata ca avand valoarea unui Contract. Confirmarea Comenzii se face electronic (e-mail). Preturile produselor din comanda sunt valabile 3 zile lucratoare de la data inregistrarii comenzii. Termenii si conditiile generale de vanzare vor sta la baza Contractului astfel incheiat.

03. Obligatiile furnizorului

Furnizorul isi va utiliza cunostintele sale profesionale si tehnice pentru a atinge rezultatul stipulat in Comanda si va livra Bunurile care indeplinesc cerintele si specificatiile Cumparatorului exprimate in Comanda;
Informatiile prezentate pe site-urile Furnizorului au caracter informativ si pot fi modificate de catre Vanzator, fara o anuntare prealabila. Descrierile produselor pot fi incomplete, insa Furnizorul face eforturi de a prezenta informatiile cele mai relevante, pentru ca produsul sa fie utilizat in parametrii pentru care a fost achizitionat;

04. Dreptul de proprietate intelectuala si industriala

Utilizatorul/Cumparatorul intelege dreptul de proprietate intelectuala si nu va dezvalui unei terte parti sau va face publice nici una dintre informarile primite de la Vanzator.
Toate desenele, elementele de grafica si design care apar pe site, numele site-ului precum si insemnele grafice sunt marci inregistrate in proprietatea Hotel Dukat si nu pot fi preluate, copiate sau folosite, fara acordul scris al proprietarului.
Toate elementele de continut cum sunt descrierile, desenele, elementele de grafica si design care apar pe site, incluzand dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate pe site, sunt proprietatea exclusiva a Hotel Dukat, acestuia fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens in mod direct sau indirect prin licente de utilizare si/sau publicare.
Utilizatorului/Cumparatorului nu ii este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui element continut de mai sus in orice alt context decat cel original intentionat de Hotel Dukat, includerea oricarui element de continut in afara Site-ului, indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al Hotel Dukat asupra elementelor de continut precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea elementelor de continut, decat cu acordul scris expres al Hotel Dukat.

05. Drepturile asupra continutului site-ului

Intreg continutul site-ului si elementele de grafica, inclusiv dar fara a se limita la acestea, respectiv tot continutul in format text, precum si sursele tehnice ale tuturor serviciilor si facilitatilor prezente si viitoare – cu exceptia cazului cand este mentionat expres un alt proprietar – sursele paginilor dar si orice alt material, transmis sub orice forma de si catre Utilizatori (prin vizualizare directa pe site, prin newslettere etc.) apartin Hotel Dukat.
Continutul site-ului, indiferent de zona in care se afla in site si indiferent de tip, poate fi utilizat exclusiv in scopuri personale. Orice utilizare de continut de catre terte persoane in alte scopuri decat cel personal, se poate face numai cu acordul scris, expres si prealabil al Hotel Dukat. Prin urmare, este interzisa copierea, preluarea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
(i) este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa etc.) a unor mici fragmente din articolele publicate (max. 400 de caractere), fiind obligatorie specificarea sursei informatiilor preluate, cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: nume site – link catre continutul site-ului).
(ii) sunt permise link-urile catre site-ul www.hoteldukat.ro, iar specificarea sursei informatiilor se va face dupa fiecare link sau in finalul articolului, dupa cum urmeaza: „Informatii furnizate prin amabilitatea Hotel Dukat – link catre continutul site-ului).
Utilizatorii se obliga sa respecte toate drepturile de autor si toate drepturile conexe acestuia si orice alte drepturi de proprietate intelectuala pe care Administratorul site-ului si partenerii sai le detin asupra/in legatura cu site-ul www.hoteldukat.ro.
Hotel Dukat isi rezerva dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai sus. Cererile de utilizare a continutului site-ului in orice scop altul decat cel personal pot fi facute prin e-mail la adresa mail @ Hotel Dukat.ro, cu specificatia „In atentia departamentului”.
Orice persoana care transmite sau publica in orice mod informatii ori materiale catre site isi asuma obligatia de a nu prejudicia in nici un mod drepturile de autor pe care o terta persoana le-ar putea invoca in legatura cu materialele si informatiile transmise in orice mod catre site, iar persoanele care expediaza in orice mod informatii ori materiale inteleg si accepta ca incalcarea in orice mod a acestei obligatii nu poate angaja in niciun mod raspunderea Hotel Dukat, ci numai raspunderea persoanelor respective.
Hotel Dukat poate derula in orice moment campanii publicitare si/sau promotii in orice sectiune din site, fara ca aceasta operatiune sa necesite acordul Utilizatorilor site-ului. Spatiile si dimensiunea campaniilor publicitare si promotiilor nu necesita acordul Utilizatorilor site-ului si pot fi schimbate oricand fara a necesita anuntarea prealabila.
Hotel Dukat nu isi asuma responsabilitatea pentru prejudiciile sau pierderile rezultate din campaniile publicitare sau promotiile organizate in site, altele decat cele organizate strict pe site.

06. Limitarea raspunderii administratorului site-ului

Hotel Dukat nu isi asuma obligatia si nu garanteaza implicit sau expres, pentru continutul site-ului, respectiv pentru continutul oferit de partenerii sai sau de Utilizatorii site-ului. Cu toate acestea, Hotel Dukat va depune toate eforturile rezonabile pentru a asigura acuratetea si maniera profesionista in care vor fi furnizate informatiile pe site, pentru a dobandi si mentine increderea Utilizatorilor in site. In acest sens, Hotel Dukat va incerca sa corecteze in cel mai scurt timp posibil erorile si omisiunile semnalate.
Administratorul site-ului nu ofera niciun fel de garantii pentru continutul site-ului si in nicio situatie nu poate fi tinut raspunzator pentru nicio pierdere sau prejudiciu ce ar putea rezulta din utilizarea oricarei parti/secvente/pagini de pe site sau din imposibilitatea utilizarii acesteia, indiferent de cauza acesteia ori din interpretarea eronata a oricaror prevederi ale continutului site-ului.
Informatiile furnizate prin intermediul site-ului sunt oferite cu buna-credinta, din surse apreciate ca fiind de incredere. In cazul in care vreunul din articolele publicate sau orice alta informatie intra sub incidenta legii dreptului de autor, rugam Utilizatorii sa ne contacteze la adresa de e-mail info@hoteldukat.ro, pentru a putea lua masurile ce se impun. Totodata, Utilizatorii trebuie sa aiba in vedere faptul ca informatia prezentata poate include eventuale informatii inexacte (de ex.: date de ordin tehnic sau erori de tastat). Administratorul site-ului va face toate diligentele necesare pentru a corecta in cel mai scurt timp posibil aceste aspecte.
Utilizatorii inteleg si accepta faptul ca Hotel Dukat nu garanteaza:
- ca informatiile continute pe site sunt pe deplin complete;
- ca informatiile introduse de Utilizatorii website-ului sunt reale, corecte si nu isi asuma raspunderea pentru modul in care vizitatorii le folosesc;
- ca informatiile sau serviciile de pe site vor satisface toate cerintele Utilizatorilor, iar pentru folosirea inadecvata a acestora Utilizatorii isi asuma intreaga responsabilitate;
- pentru rezultatele obtinute de Utilizatori ca urmare a folosirii informatiilor sau serviciilor disponibile prin intermediul site-ului utilizarea informatiilor si a serviciilor facandu-se de catre Utilizatori pe propria raspundere;
- ca serviciile disponibile prin intermediul site-ului vor functiona constant, neintrerupt, fara erori – fata de acest aspect, Hotel Dukat nu isi asuma responsabilitatea pentru eventualele pagube pe care Utilizatorii le-ar putea avea din cauza nefunctionarii temporare sau defectuoase a site-ului sau pentru folosirea informatiilor obtinute prin utilizarea link-urilor de pe site catre alte site-uri (utilizarea lor este la latitudinea Utilizatorilor).
De asemenea, Utilizatorii inteleg si accepta faptul ca Hotel Dukat nu este responsabila pentru eventuale inadvertente, erori sau omisiuni in cadrul informatiilor furnizate pe site de catre Utilizatori. Totodata, Utilizatorii inteleg si accepta ca Hotel Dukat este absolvita de orice raspundere pentru mesajele publicitare postate pe site sau prin intermediul serviciilor oferite prin site, precum si pentru bunurile sau serviciile furnizate de catre autorii acestor mesaje publicitare. In mod expres, Utilizatorii site-ului sunt de acord sa exonereze de raspundere Hotel Dukat pentru orice actiune judiciara sau extrajudiciara, care provine ca urmare a utilizarii incorecte sau frauduloase a site-ului.
Pentru cazuri de forta majora, Hotel Dukat si/sau operatorii, directorii, angajatii, sucursalele, filialele si reprezentantii sai, este exonerata total de orice raspundere. Cazurile de forta majora includ, dar nu se limiteaza la, erori de functionare ale echipamentului tehnic al Hotel Dukat, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele Site-ului, erorile de operare, etc.
Utilizatorii sunt de acord sa protejeze si sa asigure Hotel Dukat si/sau pe operatorii, directorii, angajatii, sucursalele, filialele si reprezentantii sai de si impotriva oricaror cereri, pretentii, actiuni, impuneri, pierderi, daune, costuri (incluzand, fara nici un fel de limitare, onorariile avocatilor), cheltuieli, judecati, decizii, amenzi, regularizari sau alte obligatii rezultate sau relationate cu orice alta actiune a Utilizatorilor in legatura cu utilizarea site-ului sau a serviciilor oferite prin intermediul acestuia. Hotel Dukat nu ofera nicio garantie, nici in mod expres si nici implicit, in ceea ce priveste inclusiv, dar fara limitare la functionarea site-ului www.hoteldukat.ro, informatia, continutul, materialele sau produsele de pe site, precum si potrivirea lor pentru un anumit scop. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si aplicarea informatiilor se face pe propriul lor risc.

07. Abonarea Utilizatorilor la newslwettere si alerte

Utilizatorii site-ului au posibilitatea de a primi newslettere si alerte prin posta electronica, existand posibilitatea ca Utilizatorii sa poata opta oricand pentru varianta de a nu mai primi astfel de notificari, cu un singur click pe link-ul de dezabonare din newsletter/alerta primita pe mailul introdus explicit la abonare.
Fata de faptul ca accesul la produsele oferite prin intermediul site-ului se realizeaza prin intermediul unui cont activ, asadar pe baza unui nume de utilizator si a unei parole, recomandam Utilizatorilor ca aceste elemente sa nu fie dezvaluite unor terte persoane, chiar daca acestea afirma ca va contacteaza din partea site-ului.
De asemenea, in vederea asigurarii unui nivel sporit de securitate, la sfarsitul vizitei pe site recomandam inchiderea ferestrei browser-ului in care s-a lucrat sau click pe „Sign out”/”Log off” in pagina vizitata.

08. Politica de cookie-uri

Un cookie este un fisier text care contine mici fragmente de informatii trimise navigatorului tau si memorate in computerul, telefonul tau mobil sau alt dispozitiv, atunci cand vizitezi un site. Acest fisier cookie trimite informatii inapoi catre site ori de cate ori il revizitezi.
Cookie-urile pot fi permanente (cunoscute drept cookie-uri persistente), care raman in computerul tau pana cand le stergi, sau temporare (cunoscute drept cookie-uri pentru sesiune) care sunt valabile doar pana cand inchizi fereastra navigatorului tau. Cookie-urile pot fi ale partii-gazda (first-party), care sunt configurate de site-ul pe care il vizitezi, sau ale unor parti terte, care sunt configurate de un site diferit de cel pe care il vizitezi.
Cum utilizeaza Hotel Dukat cookie-urile?
Utilizam cookie-urile pentru a imbunatati functionalitatea site-urilor noastre, pentru a te ajuta sa navighezi mai eficient de la o pagina la alta, pentru a memora preferintele tale si, in general, pentru a imbunatati experienta utilizatorilor. Cookie-urile pe care le folosim pe site-urile noastre pot fi din urmatoarele categorii:
Cookie-uri strict necesare:
Aceste cookie-uri sunt esentiale pentru ca tu sa poti naviga pe site si sa folosesti serviciile pe care le-ai solicitat, cum ar fi accesarea zonelor sigure ale site-ului.
Folosim acest tip de cookie-uri pentru a administra inregistrarea si autentificarea utilizatorului. Fara aceste cookie-uri, serviciile pe care le-ai solicitat nu pot fi furnizate. Aceste cookie-uri sunt ale partii-gazda (first-party) si pot fi permanente sau temporare. Pe scurt, site-urile noastre nu vor functiona corespunzator fara aceste cookie-uri.
Cookie-uri pentru performanta:
Aceste cookie-uri colecteaza informatii despre cum utilizeaza vizitatorii un site, de exemplu care sunt paginile cele mai vizitate. Aceste cookie-uri nu colecteaza informatii care identifica vizitatori individuali. Toate informatiile colectate de aceste cookie-uri sunt cumulate si anonime.
Folosim aceste cookie-uri pentru a:
- realiza statistici despre cum sunt utilizate site-urile noastre
- masura impactul campaniilor noastre publicitare.
Aceste cookie-uri pot fi permanente sau temporare, ale partii-gazda sau ale unor parti terte. Pe scurt, aceste cookie-uri colecteaza informatii anonime despre paginile vizitate si reclamele vizualizate.
Cookie-uri pentru functionalitate:
Aceste cookie-uri permit unui site sa memoreze lucrurile alese de tine (cum ar fi numele de utilizator, limba sau tara in care te afli) si ofera optiuni imbunatatite, mai personale. Aceste cookie-uri pot fi de asemenea utilizate pentru a furniza servicii pe care le-ai solicitat, cum ar fi vizionarea unui videoclip sau comentariul pe un blog. Informatiile utilizate de aceste cookie-uri sunt anonimizate si ele nu pot inregistra activitatile tale de navigare pe alte site-uri.
Folosim aceste cookie-uri pentru a:
- memora daca ai beneficiat deja de un anumit serviciu
- imbunatati experienta in general pe tot site-ul, memorand preferintele tale.
Cookie-uri pentru publicitate:
Aceste cookie-uri sunt utilizate pentru a limita de cate ori vezi o reclama, precum si pentru a masura impactul campaniilor publicitare.
Cookie-urile pentru publicitate sunt folosite pentru a gestiona publicitatea pe tot site-ul.
Cookie-urile pentru publicitate sunt plasate de terte parti, cum ar fi companiile de publicitate si agentii lor, si pot fi cookie-uri permanente sau temporare. Pe scurt, ele sunt legate de serviciile de publicitate furnizate pe site-ul nostru de terte parti.
Cookie-uri pentru sociale:
– aceste cookies sunt folosite de retelele de socializare (Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Pinterest, etc) si permit distribuirea continutului de pe www.hoteldukat.ro pe respectivele retele. Hotel Dukat.ro nu controleaza aceste cookies, deci, pentru mai multe informatii despre cum functioneaza, te rugam sa verifici paginile retelelor de socializare.
Cum sa administrezi & stergi cookie-uri
Daca vrei sa impui restrictii, sa blochezi sau sa stergi fisiere cookie, poti s-o faci modificand setarile navigatorului tau de web. Utilizarea www.hoteldukat.ro fara respingerea cookie-urilor sau a tehnologiilor similare denota consimtamantul vizitatorilor pentru utilizarea de catre noi a unor astfel de tehnologii si pentru prelucrarea informatiilor.

09. Facturare si plati

Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in Comanda. Furnizorul va emite catre Cumparator o factura pentru serviciile si bunurile livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.
Pentru o corecta comunicare a facturii aferente Comenzii, Cumparatorului ii revin obligatiile de a-si actualiza ori de cate ori este cazul datele din Contul sau si de a accesa informatiile si documentele aferente fiecarei Comenzi existente in Cont.
Prin trimiterea Comenzii, Cumparatorul isi exprima acordul sa primeasca facturile si in format electronic prin intermediul postei electronice, la adresa de e-mail mentionata in Contul sau.

10. Responsabilitati

- Furnizorul se obliga sa expedieze Bunurile si Serviciile in sistem de agreeat intre Furnizor si Cumparator. - Furnizorul se elibereaza de riscurile si responsabilitatile asociate cu Bunurile si Serviciile in momentul predarii acestora catre societatea de curierat intern cu care Furnizorul colaboreaza sau catre reprezentantul Cumparatorului.
- Furnizorul va asigura ambalarea corespunzatoare a Bunurilor si Serviciilor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare.
- Furnizorul nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care Cumparatorul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre Furnizor a oricarei din obligatiile sale conform Comenzii si pentru daune care rezulta din utilizarea Bunurilor dupa livrare si in special pentru pierderea produselor. Furnizorul va fi raspunzator in cazul in care sub-contractantii si/sau partenerii sai de orice fel implicati in executarea Comenzii nu indeplinesc oricare din obligatiile contractuale.
- Furnizorul nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate pe site. Imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imaginile si descrierile expuse pe site in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor si design-ului fara notificare prealabila. Furnizorul isi rezerva dreptul sa completeze si sa modifice orice informatie de pe site fara notificare prealabila.
- Furnizorul nu garanteaza disponibilitatea in stoc a produselor afisate, motiv pentru care va avea dreptul de a nu livra partial sau integral o anumita comanda in cazul in care anumite produse nu mai apar in oferta curenta sau nu sunt disponibile.
- In cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la produse au fost afisate gresit, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse gresit in baza de date, Furnizorulisi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta, daca livrarea nu s-a efectuat inca.
- Furnizorul nu raspunde pentru prejudiciile create ca urmare a nefunctionarii site-ului precum si pentru cele rezultand din imposibilitatea accesarii anumitor link-uri publicate pe site.
- Valoarea maxima a obligatiilor Furnizorului fata de orice client in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare este valoarea sumelor incasate de Furnizorde la clientul respectiv.
- Produsele comercializate pe site sunt destinate utilizarii personale, iar revanzarea acestora este strict interzisa, conform Codului Fiscal.

11. Livrarea serviciilor

Serviciile si produsele noastre sunt realizate cateodata pe baza de comanda, ceea ce face ca durata de productie si livrare sa fie de pana la 14 zile lucratoare incepand cu ziua procesarii comenzii/serviciului.
Comenzile sunt procesate cat mai curand dupa plasarea comenzii, in intervalul Luni – Vineri 10:00-18:00. in cazul comenzilor plasate in afara orelor de program (Luni – Vineri 10:00-18:00) sau in weekend, acestea vor fi procesate in prima zi lucratoare. De sarbatori si in perioadele de reduceri, termenul de livrare se poate prelungi.
Daca serviciul/produsul nu poate fi livrat, veti fi contactat telefonic de catre operator/furnizor.
Nu suntem raspunzatori pentru intarzierea si nerespecarea de catre Cumparator sau a unei parti din aceasta in cazul in care sunt generate de urmatoarele situatii/circumstante independente de vointa noastra, dar relimitandu-se la acestea:
– blocaje rutiere (caderi de copaci, stanci, coliziuni in lant), surpari de teren in apropierea soselei;
– caderi de poduri, astupari de tunele montane, deraierea trenurilor in apropierea soselei, blocari naturale, greve neautorizate, revolte spontane regionale, conditii meteorologice nefavorabile bunei desfasurari a itinerariului propus;
– cauze naturale: seisme, cataclisme, furtuni devastatoare, tornade, incendii naturale, inundatii, deversari de fluvii, parasiri de albii etc;
– cauze umane: starea de razboi, starea de asediu, etatizarea fortata (trecerea in proprietatea statului), revolutii, revolte populare etc;
– nerespectarea comenzilor de catre furnizori si terti.

12. Acceptarea

Acceptarea va fi facuta atunci cand Bunurile/Serviciile sunt conforme cu caracteristicile tehnice mentionate in Comanda. In cazul in care Cumparatorul descopera ca Produsele/Serviciile livrate nu sunt conforme specificatiilor tehnice, atunci Furnizorul le va aduce la conformitate.

13. Prelucrarea datelor cu caracter personal

Pentru a asigura respectarea dreptului utilizatorilor site-ului la protectia datelor cu caracter personal, am implementat masuri specifice de protectie, luand in considerare legislatia romana, precum si cerintele stabilite de Regulamentul (UE) 2017/679 – aplicabil in intreaga Uniune Europeana incepand cu data de 25 mai 2018 („Regulamentul”).
Datele cu caracter personal reprezinta orice informatie prin care dvs. puteti fi identificat, in special printr-un element de identificare cum ar fi un nume, un numar de identificare, date de localizare, un identificator online sau unul sau mai multe elemente aflate in legatura cu identitatea dvs. fizica, fiziologica, genetica, psihica, economica, culturala sau sociala.
Societatea noastra ia toate masurile necesare pentru a asigura respectarea dreptului dvs. la protectia datelor cu caracter personal, iar prezentele condiţii reprezinta notificareastabilita de art. 13 sau 14 din Regulament prin care explicam de ce colectam datele dvs. cu caracter personal, modul in care protejam aceste date, precum si care sunt drepturile dvs. in legatura cu aceasta colectare de date.
Va incurajam sa cititi cu atentie documentul si sa ne solicitati orice informatie suplimentara sau orice lamurire pe care o considerati necesara, cu privire la continutul acestei informari.
1) Consideratii generale privind datele dumneavoastra personale
In conformitate cu Regulamentul (UE) 2017/679, Hotel Dukat va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de Utilizatori. Prin Termeni si Conditii Utilizatorii sunt informati ca datele personale pe care le furnizeaza urmeaza a fi prelucrate in scopul oferirii in conditii optime de catre Hotel Dukat a serviciilor pe internet, a serviciilor de furnizare bunuri si servicii, a serviciilor de reclama, marketing si publicitate si a serviciilor de statistica.
Hotel Dukat realizeaza urmatoarele operaţiuni de prelucrare: colectarea, inregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea, modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea si, in unele cazuri, transmiterea catre terti, in baza exclusiva si reglementata a unui contract comercial care asigura securitatea si confidentialitatea datelor, precum si respectarea drepturilor utilizatorului, a datelor personale ale Utilizatorilor site-ului pentru a administra, mentine, imbunatati si obtine informaţii cu privire la serviciile pe care le ofera, precum si pentru a preveni erori si scurgeri de informatii prin reteaua IT proprie, incalcari ale legii sau termenilor contractuali.
Datele personale ce urmeaza a fi colectate vor putea fi folosite, inclusiv prin crearea automata de profiluri (pentru acei Utilizatori care şi-au exprimat consimţamantul explicit) si pentru a personaliza intr-un grad cat mai mare serviciile oferite Utilizatorilor prin intermediul site-ului precum si in scopuri de marketing. Crearea automata de profiluri nu va viza datele minorilor, datele personale ale acestora nefiind prelucrate in acest scop.
Datele personale vor fi furnizate de catre Utilizatori, la optiunea lor proprie, in momentul crearii unui cont valabil pe site sau abonarii la un serviciu disponibil pe site, pentru a beneficia de serviciile si produsele oferite prin intermediul acestuia. La inregistrarea in site sunt solicitate Utilizatorului anumite date personale, precum numele si prenumele, sexul, data nasterii, adresa de e-mail, telefon, profesie, obisnuinte/preferinte/comportament, dar si alte informatii cu caracter personal.
Utilizatorul este singurul raspunzator de toate datele furnizate la momentul crearii contului de utilizator pe site. Pentru confirmarea datelor si contului, Utilizatorul va fi anuntat la adresa de e-mail declarata la crearea contului. Acest e-mail de confirmare are rolul stoparii actiunilor frauduloase ale unor utilizatori care folosesc adrese de e-mail ale altor persoane pentru a crea conturi fictive. Daca primiti un asemenea mesaj, in conditiile in care nu v-ati inregistrat personal pe site va rugam sa ne trimiteti un e-mail la adresa info@hoteldukat.ro pentru a sterge contul respectiv in maximum 3 zile lucratoare. E-mailul va conţine, in format pdf şi versiunea in vigoare a prezentului Contract.
Formularul de profil al Utilizatorului contine campuri care pot fi editate in cazul in care se doreste modificarea sau completarea datelor furnizate la crearea contului.
Utilizatorul nu este obligat sa furnizeze aceste date, ele fiind necesare i) evidentei despre folosirea site-ului si ii) al oferirii in conditii optime a serviciilor prin intermediul acestuia, pentru aducerea la cunostinta a campaniilor promotionale, in scop de reclama, pentru actiuni de marketing si publicitate personalizate si pentru accesul Utilizatorului la facilitati suplimentare. Refuzul Utilizatorului de a furniza datele solicitate determina neparticiparea la actiunile promotionale organizate prin intermediul site-ului si nefolosirea facilitatilor, serviciilor suplimentare oferite exclusiv Utilizatorilor cu un cont in acest website.
Website-ul va putea fi utilizat şi daca Utilizatorul decide sa nu creeze un profil prin furnizarea datelor personale, cu excepţiile stabilite in cadrul Politicii de Cookies (parte integranta a prezentului Contract).
Conform Regulamentul (UE) 2017/679 si Legii nr. 677/2001, Utilizatorii beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei. Totodata, Utilizatorii au dreptul sa se opuna prelucrarii datelor personale care ii privesc si sa solicite stergerea datelor.
Pentru exercitarea acestor drepturi, Utilizatorii pot face o cerere in scris in acest sens, pe care o vor trimite prin e-mail la adresa info@hoteldukat.ro cu specificatia „Solicitare date cu caracter personal”.
Site-ul se angajeaza sa nu trimita mesaje spam (mesaje comerciale pentru care nu are acceptul prealabil explicit al Utilizatorului) si sa intreprinda toate mijloacele tehnice accesibile pentru a asigura securitatea si confidentialitatea datelor utilizatorului. Site-ul isi rezerva dreptul de a desfiinta, fara aviz prealabil, conturile si accesul membrilor care incalca Termenii si conditiile, care intreprind activitati dovedite de frauda, calomnie sau atac la securitatea si confidentialitatea informatiilor din cadrul site-ului sau a companiei operatoare a site-ului.
2) Datele avand caracter personal pe care le colectam, temeiurile colectarii si scopurile colectarii
in cadrul raportului de comunicare online stabilit intre site si utilizator, colectam si prelucram datele dvs. avand caracter personal, colectarea si prelucrarea acestor date fiind necesara furnizarii de continut informativ si promotional catre utilizator, in urma completarii, de catre acesta, a datelor cu caracter personal in mod voluntar, in cadrul site-ului, prin accesarea uneia sau mai multora dintre sectiunile: creare cont, actualizare cont, abonare la newsletter, completare chestionar online, completare formular online, pentru obtinerea de informatii personalizate sau beneficii comerciale, in cadrul campaniilor promovate pe site.
Temeiurile colectarii de date cu caracter personal pe site pot fi urmatoarele:
1. persoana vizata si-a dat consimtamantul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal pentru unul sau mai multe scopuri specifice
2. prelucrarea este necesara pentru executarea unui contract la care persoana vizata este parte sau pentru a face demersuri la cererea persoanei vizate inainte de incheierea unui contract.
3. prelucrarea este necesara in vederea indeplinirii unei obligatii legale care ii revine operatorului.
4. prelucrarea este necesara pentru a proteja interesele vitale ale persoanei vizate sau ale altei persoane fizice
5. prelucrarea este necesara pentru indeplinirea unei sarcini care serveste unui interes public sau care rezulta in exercitarea autoritatii publice cu care este investit operatorul.
6. prelucrarea este necesara in scopul intereselor legitime urmarite de operator sau de o parte terta, cu exceptia cazului in care prevaleaza interesele sau drepturile si libertatile fundamentale ale persoanei vizate, care necesita protejarea datelor cu caracter personal, in special atunci cand persoana vizata este un copil.
In enumerarile de mai jos va prezentam in mod detaliat ce date cu caracter personal colectate precum si temeiul, scopul si durata colectarii acestora. Furnizarea datelor indicate mai jos nu este obligatorie pentru a vizualiza Website-ul, cu exceptia celor care vizeaza Cookies. Datele indicate sunt necesare numai pentru a presta servicii specifice pentru Utilizatorii care le transmit.
Date avand caracter personal pe care le colectam:
Nume, prenume, adresa de e-mail, numar de telefon, date de localizare geografica, adresa de corespondenta, link profiluri social media.
Temeiurile colectarii acestor date: 1), 6)
Scopurile colectarii datelor avand caracter personal:
Pentru furnizarea accesului la continut si raspunsuri la intrebari si solicitari transmise de catre utilizator online, pentru transmiterea de comunicari, oferte si beneficii constand in acces la servicii si produse
Modalitatea si perioada de colectare a datelor:
In cadrul bazei de date securizate, pana la exprimarea dorintei explicite de stergere de catre utilizator sau pana la 10 ani de la ultima activitate a utilizatorului pe site. Dupa cei 10 ani, datele vor fi anonimitate electronic.
Date avand caracter personal pe care le colectam:
Cookies, marcaje de timp (data si ora accesarii), istoricul navigarii pe site
Temeiurile colectarii acestor date: 1), 6)
Scopurile colectarii datelor avand caracter personal:
Pentru monitorizarea traficului site-ului si a istoricului accesarilor acestuia, pentru realizarea ierarhiei de continut si identificarea continutului cel mai relevant pentru utilizator.
Modalitatea si perioada de colectare a datelor:
In cadrul bazei de date securizate, pana la exprimarea dorintei explicite de stergere de catre utilizator sau pana la 10 ani de la ultima activitate a utilizatorului pe site. Dupa cei 10 ani, datele vor fi anonimitate electronic.
3) Modul de pastrare a datelor dvs. avand caracter personal, locatie, perioada de pastrare
Vom stoca datele dvs. cu caracter personal pentru o perioada care nu depaseste perioada necesara indeplinirii scopurilor in care sunt prelucrate datele, iar, in cazurile in care avem o obligatia legala de a pastra datele dvs. cu caracter personal o anumita perioada de timp, perioada de pastrare va fi cea prevazuta de lege. In functie de situatia concreta, aceasta perioada va varia, putand fi cuprinsa intre 1 zi si 10 ani.
Pentru o buna intelegere a modului de pastrare, a locatiei in care datele dvs. cu caracter personal vor fi pastrate si a perioadei exacte pentru care aceste date vor fi pastrate in evidentele sau in sistemele noastre, va rugam sa consultati tabelul de mai sus.
In scopul garantarii dreptului utilizatorului de a fi protejat in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal, implementam, pentru anumite categorii de date avand un caracter sensibil sau care sunt apte sa afecteze drepturile intr-o maniera semnificativa, masuri speciale de natura tehnica si organizatorica, care sa protejeze aceste categorii de date cu caracter personal.
4) Drepturile utilizatorilor cu privire la datele cu caracter personal si exercitarea acestora
In vederea protejarii la un standard cat mai ridicat a datelor utilizatorul are serie de drepturi reglementate de lege, pe care le prezentam pe scurt in cele ce urmeaza, rugandu-va ca pentru orice detalii suplimentare sa nu ezitati sa contactati responsabilul cu protectia datelor cu caracter personal din cadrul Societatii noastre, utilizand detaliile de contact urmatoare: dpo@hoteldukat.ro, Sf. Gavril nr. 4, Gura Humorului, Suceava, Romania, telefon 0372 887 770.
Dreptul de acces
Utilizatorul are dreptul de a obtine accesul la datele sale cu caracter personal pe care le prelucram, precum si dreptul de a obtine copii ale acestora. La solicitarea utilizatorului, prima astfel de copie va va fi oferita de catre noi in mod gratuit, urmand ca eventualele copii suplimentare pe care le veti solicita sa poata fi supuse unei taxe corespunzatoare efortului necesar de extragere si formatare pentru transmitere. Copia datelor avand caracter personal va poate fi oferita fie in format electronic, fie in format fizic, in functie de solicitarea dvs. şi de natura datei solicitate. Pentru solicitarea informatiilor despre datele cu caracter personal existente in site, precum si pentru a solicita stergerea partiala sau totala a acestor date, este nevoie sa fie adresata cererea folosind adresa de e-mail dpo@hoteldukat.ro sau sa fie expediata o scrisoare prin posta sau curierat la sediul social al Hotel Dukat.
De asemenea, utilizatorul are dreptul sa obtina orice informatii suplimentare relevante (cum ar fi motivul prelucrarii datelor cu caracter personal, categoriile de date cu caracter personal pe care le colectam, informatii privind prelucrarea si divulgarea acestor date si orice alte asemenea informatii).
Dreptul la rectificarea datelor
Utilizatorul are dreptul de a obtine rectificarea oricaror inexactitati ce vizeaza datele sale cu caracter personal prelucrate de catre noi. De asemenea, are dreptul de a obtine completarea oricaror date cu caracter personal care sunt incomplete. Orice utilizator este incurajat sa contacteze site-ul la adresa info@hoteldukat.ro ori de cate ori observa ca exista o inexactitate in privinta datelor sale cu caracter personal sau ca datele sale cu caracter personal prelucrate de catre Hotel Dukat sunt incomplete.
Dreptul la stergerea datelor
Utilizatorul are dreptul la stergerea datelor avand caracter personal. Acest drept nu este un drept absolut, ceea ce inseamna ca legea instituie anumite limitari in privinta exercitarii acestui drept („dreptul de a fi uitat„).
Dreptul la restrictionarea prelucrarii datelor
Utilizatorul are dreptul de a obtine restrictionarea prelucrarii datelor sale cu caracter personal pe care le colectam si prelucram, in special in cazul in care contesta exactitatea datelor, in cazul in care prelucrarea datelor este ilegala ori in cazul in care prelucrarea acestor date nu mai este necesara, potrivit legii.
Dreptul de a obiecta
Utilizatorul are dreptul de a obiecta la prelucrarea datelor avand caracter personal de catre noi, in special in cazul in care prelucrarea se realizeaza in scopuri de marketing sau din motive legate de situatia particulara in care se afla acesta, caz in care datele acestuia trebuie anonimitate in cel mai scurt timp de la sesizarea obiectarii din baza de date a site-ului si anonimizarea acestora trebuie confirmata utilizatorului.
Dreptul la retragerea consimtamantului
Pentru datele cu caracter personal prelucrate pe baza consimtamantului, utilizatorul are dreptul de a isi retrage consimtamantul in orice moment, la fel de usor cum l-a si acordat initial. Retragerea consimtamantului nu va afecta insa legalitatea prelucrarii datelor pe care am realizat-o inainte de retragerea consimtamantului. Dreptul la retragerea consimtamantului nu este unul absolut, ceea ce inseamna ca exista cazuri in care datele nu vor fi sterse ca urmare a retragerii consimtamantului (de exemplu in cazul in care datele avand caracter personal sunt folosite pentru ca site-ul sa se conformeze unei obligatii legale). Aplicarea retragerii consimtamantului se aplica din momentul inregistrarii acesteia si operarea retragerii consimtamantului se va realiza in maximum 3 zile lucratoare de la inregistrare.
Dreptul de a depune o plangere in fata autoritatii competente
Utilizatorul are dreptul de a depune o plangere la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu referire la aspectele ce privesc prelucrarea datelor cu caracter personal de catre Societatea noastra.
Procesul decizional automatizat, inclusiv crearea de profiluri si dreptul de a solicita ca deciziile bazate pe prelucrarea automata a datelor sau care afecteaza intr-o masura semnificativa sa fie luate de persoane fizice, nu exclusiv de computere.
Datele cu caracter personal sunt colectate si prelucrate printr-un proces decizional automatizat in vederea personalizarii informatiilor şi comunicarilor comerciale adresare dumneavoastra. Procesul decizional automatizat ce implica datele de sanatate are la baza consimtamantul dumneavoastra expres. in cadrul acestor procese datele dumneavoastra sunt protejate prin masuri de securizare speciala de tipul criptarii datelor si securitatii avansate la nivel de server al bazei de date.
Aveti dreptul de a solicita modificarea modului in care sunt prelucrate automat datele dumneavoastra personale, solicitand verificarea procesului automatizat prin interventie umana. in acest scop va rugam sa ne contactati la adresa de email info@hoteldukat.ro.
5) Exercitarea drepturilor
Pentru ca utilizatorul sa isi poata exercita drepturile precizate mai sus, pentru a ne adresa orice intrebare referitoare la aceste drepturi sau pentru a ne cere lamuriri cu privire la oricare dintre prevederile acestei informari, va rugam sa ne contactati oricand, utilizand informatiile de contact.
Cum se pot transmite cererile sau plangerile – persoana de contact
Pentru a afla mai multe informatii cu privire la datele cu caracter personal, cu privire la modul in care datele sunt colectate, prelucrate si protejate sau pentru a cere orice lamuriri referitoare la cele mentionate in acesti Temeri si Conditii orice utilizator poate contacta la orice moment responsabilul cu protectia datelor cu caracter personal din cadrul companiei, adresandu-se prin mail la info@hoteldukat.ro sau prin corespondenta postala la Sf. Gavril nr. 4, Gura Humorului, Suceava, Romania.

14. Forta majora

Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.

15. Legea aplicabila

Prezentul contract este supus legii Romane. Eventualele litigii aparute intre Hotel Dukat si utilizatori/clienti/cumparatori se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti Romane competente.

16. Oferte speciale

Hotel Dukat nu are in desfasurare campanii cu oferte speciale.

17. Modificarea termenilor si conditiilor

Hotel Dukat are dreptul de a modifica oricand si in orice mod oricare dintre prevederile cuprinse in Termeni si conditii sau Termenii si Conditiile in intregime, fara nicio notificare prealabila si fara a fi obligata sa indeplineasca vreo alta formalitate fata de Utilizatori. Orice modificare este acceptata deplin si neconditionat de catre Utilizatorii site-ului prin simpla utilizare sau accesare a site-ului sau a oricarei facilitati oferite de site, intervenite oricand dupa operarea modificarii, iar neacceptarea oricarei modificari atrage obligatia respectivului Utilizator de a inceta de indata accesarea site-ului si/sau utilizarea in orice mod a serviciilor oferite prin intermediul acestuia.